200 milliárd forint értékben írt alá keretmegállapodásokat a Delta Systems Kft. a Digitális Kormányzati Ügynökséggel
2021.07.01.
Jelentős értékű keretmegállapodásokat írt alá a Delta Systems Kft. a Digitális Kormányzati Ügynökséggel. A Delta Technologies Nyrt. 100%-os tulajdonú leányvállalatát az összesen 200 milliárd forint értékű keretmegállapodások értelmében szerverek és tárolók, valamint ezekhez kapcsolódó szolgáltatások beszerzésével bízhatják meg.

A központosított informatikai közbeszerzések lebonyolításáért felelős Digitális Kormányzati Ügynökség pályázatán a Delta Systems Kft.-t szerverek és tárolók, valamint ezekhez kapcsolódó szolgáltatások beszerzésére irányuló közbeszerzés során nyertesként hirdették ki.

A beszerzés két részből áll, az első homogén, a második inhomogén szerverekre és tárolókra vonatkozik. A Delta Systems Kft.-t az 1. rész esetében konzorciumvezetőként, a 2. rész tekintetében az ajánlattevővel további közös ajánlattevőként indult a tenderen, amelynek keretösszege 120, valamint 80 milliárd forint.

Egyik megállapodás sem kínál automatikusan megrendeléseket, a DKÜ által kiszolgált intézmények felmerülő igényeik alapján versenyeztetik újra a konkrét beszerzéseket a keretmegállapodásban szereplő szállítók között. Mindkét keretmegállapodás a lebonyolításáért felelős Digitális Kormányzati Ügynökséggel megkötött szerződés hatályba lépésétől számítva 42 hónapra jön létre.

Vidra László, a Delta Systems Kft. ügyvezető igazgatója a keretmegállapodások elnyerése kapcsán elmondta, Magyarország egyik vezető rendszerintegrátoraként újabb keretmegállapodást köthetett a társaság a Digitális Kormányzati Ügynökséggel. A Delta Systems Kft. kiemelkedő tapasztalattal rendelkezik az államigazgatás területén, a társaság szakmai háttértudása lehetővé teszi, hogy magas minőségű szolgáltatást nyújtjon az így létrejövő projektek kivitelezése során.

Általános jelentkezés

[contact-form-7 id="239014"]

Kérdése van?

Írjon nekünk!

Popup

Formátum: 063012345678

GDPR