Újabb jelentős értékű keretmegállapodás nyerteseként került kihirdetésre a Delta Technologies Nyrt. 100 százalékos tulajdonú leányvállalata, a Delta Systems Kft. A társaság a Digitális Kormányzati Ügynökség (DKÜ) által indított, hálózati aktív és passzív eszközök beszerzésére vonatkozó uniós közbeszerzési eljárás első közbeszerzési részében konzorciumvezető ajánlattevőként, a második közbeszerzési részében konzorciumi tagként vett részt.

Az eljárás első része a homogén hálózati eszközök és kiegészítők, a második része pedig az általános hálózati eszközök és kiegészítők beszerzésére irányult. A Delta Systems Kft. vezette konzorciumot az első közbeszerzési rész vonatkozásában további négy, a Delta Systems Kft.-től független ajánlattevő konzorciummal nyertesként hirdették ki. A második közbeszerzési rész vonatkozásában a Delta Systems Kft. konzorciumi tagként vett részt, ezen konzorcium további három, a Delta Systems Kft.-től független ajánlattevő konzorciummal került nyertesként kihirdetésre.

A keretösszeg nettó értéke a homogén hálózati eszközök és kiegészítők beszerzésére vonatkozóan 200 milliárd forint, míg az általános hálózati eszközök és kiegészítők beszerzésére vonatkozóan 100 milliárd forint.

A megállapodások nem kínálnak automatikusan megrendeléseket, a DKÜ által kiszolgált intézmények felmerülő igényeik alapján versenyeztetik újra a beszerzéseket a keretmegállapodásban szereplő szállítók között. A lebonyolításáért felelős Digitális Kormányzati Ügynökséggel megkötésre kerülő mindkét keretmegállapodás a hatályba lépéstől számítva 38 hónapra, de legfeljebb a fenti szállítási keretösszeg kimerüléséig jön létre.