A Delta Technologies Nyrt. nyilatkozata a Gerincsérültek Nemzeti Regiszterének fejlesztése ügyében megjelent hírek kapcsán
2021.04.16.
Az elmúlt napokban nyilvánosságot kapott hírek, amelyek szerint a Delta Technologies Nyrt. 100 százalékos tulajdonában álló leányvállalata, a Delta Systems Kft. közreműködne a GINOP-2.2.1.-18-2020-00029 azonosító számú, „mesterséges intelligencia alapú automatizált gerinctörés döntéstámogató diagnosztikai platform és Gerincsérültek Nemzeti Regiszterének (GENERE) fejlesztése” című projekt megvalósításában, pontatlanok.

A valóságban ugyanis a Delta Systems Kft. még a támogatási szerződés aláírását megelőzően, 2020 őszén jelezte visszalépési szándékát a konzorciumvezető Neumann Medical Kft. felé, amelyet ez év márciusában egy kilépési szándéknyilatkozatban, valamint egy tagcsere nyilatkozatban írásban is megerősített. A tagcsere tényét kizárólag a konzorciumvezető tudja hivatalos formában bejelenteni az Irányító Hatóság részére, de ennek lebonyolítására a Delta Systems Kft.-n kívül álló adminisztratív okok miatt nem került sor ezidáig. A társaság a jövőben sem tervez részt venni a projektben.

Általános jelentkezés

[contact-form-7 id="239014"]

Kérdése van?

Írjon nekünk!

Popup

Formátum: 063012345678

GDPR