A Delta Technologies Nyrt. a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett informatikai vállalat.

100 százalékos tulajdonú leányvállalata, a Delta Systems Kft. komplett infrastruktúra megoldásokra fókuszál, beleértve a teljes architektúra-tervezést, a hálózati megoldások és hardverelemek tervezését és telepítését, az alkalmazásintegrációt és az infrastruktúramenedzsmentet. Célja, hogy tevékenységének leginnovatívabb területeire – így a smart city megoldásokra, a közlekedésinformatikára és a felhőszolgáltatásokra – építve, az Ipar 4.0 fejlesztéseket kezelve, a jelenlegi portfólióját bővítve váljon meghatározó regionális tényezővé.

A tőzsdei társaság neve 2019. december 11-én változott Delta Technologies Nyrt.-re Est Media Nyrt.-ről egy tőkepiaci tranzakció lezárásakor, amelynek keretében a Delta Systems Kft. a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett cég tulajdonába került, a Delta Csoport holdingcége, a Deltagroup Holding Zrt. pedig a tőzsdei társaság 30 százalékot meghaladó tulajdoni hányaddal rendelkező részvényessé válik.

A Delta Csoport immáron több mint 30 éve a hazai informatikai szektor vezető szereplőinek egyike, a ma már közel 250 főt foglalkoztató, teljesen magyar tulajdonban lévő informatikai rendszerintegrátort 1987-ben alapították. Tevékenységének fontos része az IT- és irodatechnikai eszközök szervizelése, kereskedelme és az outsourcing tevékenység.A cégcsoportot évről-évre számos szakmai elismeréssel díjazzák olyan világhírű technológiai szállítók, mint HP, a HPE, a CISCO, a VmWare, a Citrix, a Canon, a Dell vagy éppen a Lenovo.