Közzétette új üzleti stratégiáját a Delta Technologies Nyrt.
2020.06.16.
A meglévő portfólióhoz és az Ipar 4.0-hoz kapcsolódó fejlesztések mellett alkalmazásfejlesztési területen is jelentős növekedést tervez a Delta Technologies Nyrt. – áll a tegnap közzétett új üzleti stratégiában.

A stratégia alapja a meglévő tudásra való építkezés és a folyamatos bővülés az IT-szektor innovatív területei irányába. Ennek értelmében a vállalat továbbra is a globális IT cégek hazai stratégiai partnereként működik a hardver, szoftver értékesítés és support területén, új technológiákkal és termékekkel frissítve a portfólióját.

A tervezett fejlesztések és akvizíciók a a konszolidált árbevételének jelentős növekedését eredményezhetik a következő hároméves ciklusban, amellyel a Delta a magyar IT-piac első három vállalata között tud maradni, valamint a regionális piacon is meg tud jelenni.

„Gondolkodásunkban és így a stratégiákban is kulcsfogalom az agilitás. Ez, a partnerek üzleti igényeinek alapos értésén és az arra adott azonnali és helyes válaszon túl azt is jelenti, hogy a külső környezetet folyamatosan vizsgáljuk és időben reagálunk a változásokra. Ezért is döntöttünk úgy, hogy a rendkívüli gazdasági helyzetnek megfelelően újratervezzük stratégiánkat annak érdekében, hogy sikeresen vészeljük át a legalább egy évesre becsült világméretű recessziót és egy erős céggel, a piaci igényekhez igazított termék- és szolgáltatásválasztékkal versenyezzünk a piacon a fellendülés időszakában”– mondta el Bártfai Zsolt, a kiadott sajtóközleményben.

A teljes stratégia az alábbi linken érhető el:

Delta Technologies Nyrt.

Általános jelentkezés

[contact-form-7 id="239014"]

Kérdése van?

Írjon nekünk!

Popup

Formátum: 063012345678

GDPR