Mintegy 105 milliárd forint értékű keretmegállapodás részese a Delta Systems Kft.
2021.12.10.
Jelentős, mintegy 105 milliárd forint értékű keretmegállapodás nyertese a Delta Systems Kft., a Delta Technologies Nyrt. 100 százalékos tulajdonú leányvállalata. A rendszerintegrátor társaság a Digitális Kormányzati Ügynökség (DKÜ) által indított, IT biztonságtechnikai termékek és szolgáltatások szállítására és integrálására vonatkozó uniós közbeszerzési eljárásban közös ajánlattevőként más iparági szereplőkkel konzorciumban vett részt.
A DKÜ által meghirdetett, közel 105 milliárd forintos keretmegállapodás vonatkozásában a Delta Systems Kft. közös ajánlattevőként további kettő, a társaságtól független gazdasági szereplővel alkotott konzorciumban került nyertesként kihirdetésre.

A megbízás szerint a társaság IT biztonságtechnikai termékek beszerzését, beállítását és beüzemelését látja el. A keretmegállapodás összesen 42 termék-, illetve szolgáltatáskategóriára, többek között vállalati tűzfal-, vírusvédelmi- és tartalomszűrő eszközök, valamint megoldások szállítására vonatkozik.

A megállapodások nem kínálnak automatikusan megrendeléseket, a DKÜ által kiszolgált intézmények felmerülő igényeik alapján versenyeztetik újra a beszerzéseket a keretmegállapodásban szereplő szállítók között. A lebonyolításáért felelős Digitális Kormányzati Ügynökséggel megkötésre kerülő keretmegállapodás a hatályba lépéstől számítva 39 hónapos időtartamra jön létre, de legfeljebb a fenti szállítási keretösszeg kimerüléséig.

Általános jelentkezés

[contact-form-7 id="239014"]

Kérdése van?

Írjon nekünk!

Popup

Formátum: 063012345678

GDPR