Portfóliónk

Hardver és szoftver infrastruktúra

Irodatechnika

Smart megoldások

Hálózati megoldások

Alkalmazásfejlesztés

Ipar 4.0

Kiemelt megoldásaink

Képviselt gyártóink

Delta szolgáltatások

Rendszerintegrátori szolgáltatások

A Delta által nyújtott 7/24-es rendszerű üzemeltetési szolgáltatásokat a Delta Green Eye szolgálja ki. A Delta Green Eye egy gyártó- és platformfüggetlen, nyílt forráskódú alapokon nyugvó hálózat és rendszer-felügyeleti eszköz.

Testreszabható „end-to-end” támogatás, amely optimalizálni képes a vállalat üzemeltetési hatékonyságát, produktivitását. A szolgáltatás csökkenti az üzemeltetési kockázatokat, növeli a rendszerek megbízhatóságát és az üzemeltetői csapat produktivitását így maximalizálva a vállalat szoftver beruházásainak értékét.

Delta Brandek

Vállalati digitalizációs megoldások

Delta DigitalWorkplace

A megszokott struktúrák, közte a munkarend, a munkavégzés helye, a logisztika vagy éppen a partnerkapcsolatok működtetése különös kihívást jelent egy rendkívüli veszélyhelyzet elrendelése idején minden gazdálkodó szervezet számára. Úgy is mondhatnánk, hogy eljött a vállalati digitalizáció kora! Nem lehet tovább halogatni a cégek digitális átállását. Egy olyan világ küszöbén vagyunk, ahol csak azok a cégek tudnak életben maradni, akik korszerű, távolról elérhető, menedzselhető vállalkozást működtetnek.

Az elmúlt időszakban felmértük, hogy vállalati ügyfeleink miként képesek alkalmazkodni az új helyzethez. Bár a végleges számok még nincsenek meg, a beérkezett válaszokból egyértelműen kiderül: nagyon sok vállalkozásnál szembesültek azzal, hogy az irodai feladatokat nem tudják otthoni munkavégzéssel kiváltani, mert a vállalati folyamatok egyáltalán nem vagy csak részben digitalizáltak.

A legtipikusabb problémák közé tartozik, hogy a cégeknél nincs elég eszköz a home office elrendeléséhez, vagy a digitális távmunkára alkalmas vállalat- és projektmenedzsment rendszerek hiányoznak. Nincs megfelelően digitalizált dokumentumkezelés, nem megfelelő a tűzfal, vagy éppen a távoli hozzáférések működése nem megoldott; ezek hiányában pedig a távmunka, vagy a távoktatás egyaránt rendkívül nehézkes. Cégek soránál kell biztosítani a belső hálózaton működő üzleti alkalmazások távoli elérését; miközben nem sérülhet az adatbiztonság, a távoli elérést biztonságos módon kell kialakítani. Az IT-biztonság kérdésköre és szerver virtualizáció megoldása egyaránt minden korábbinál aktuálisabb feladattá vált a vállalkozásoknál.

Erre kínál teljeskörű megoldást a Delta.

Íme néhány az általunk nyújtott szolgáltatások közül:

Szerver/Szerver Virtualizáció

Távmunka megoldások (Remote PC, VDI)

Videokonferencia/Távoktatás

IT biztonság

Irodai elektronikus munkafolyamat kezelés

  • ZSzámlákat
  • ZSzerződéseket/TIG-eket
  • ZBeszerzés engedélyezés
  • ZKiadványozás
  • ZIrattár
  • Zeddig papíron kezelt belső folyamatok

Általános jelentkezés

[contact-form-7 id="239014"]

Kérdése van?

Írjon nekünk!

Popup

Formátum: 063012345678

GDPR