Tima János

Szakmai kompetenciával pénzügyi/számviteli és szervezetfejlesztési területen rendelkezik. Dolgozott termelő cégnél, a közigazgatásban, a bankszektorban, ahol alapos vezetői- és finanszírozási tapasztalatokat szerzett. A szakmai karrierének megalapozását az utóbbi években a vállalati szektorban eltöltött évek tették teljessé.

Egy dinamikusan fejlődő cégcsoport gazdasági igazgatójaként, majd vezérigazgatójaként teremtette meg a stabil üzemeltetéshez szükséges személyi és tárgyi feltételeket. Speciális gazdasági tudást, tapasztalatot szerzett különböző üzletágakban (pl.: építőipar, agrárium, vendéglátás).

Az évek során egyéb projektek révén széleskörű ismeretekre tett szert a média világában is. Tagja a TV2 Média Csoport igazgatóságának. Ismereteit a tőzsdei szektorban is bővítette. Több, mint 5 éve tagja az OPUS Global Nyrt. felügyelőbizottságának. Szakértelmével, a felügyelőbizottság elnökeként támogatja és segíti a CIG Pannónia Biztosító Nyrt., a Hunguest Hotels Zrt., valamint az IKO Holding Kft. munkáját.

Tanulmányait a Modern Üzlet Tudományok Főiskoláján végezte közgazdászként, vállalkozásmenedzser szakirányon.

Általános jelentkezés

[contact-form-7 id="239014"]

Kérdése van?

Írjon nekünk!

Popup

Formátum: 063012345678

GDPR