Sikereink

Okostanterem projektek:

  • Megkezdődött a Vodafone Magyarországgal közösen elindított okos tanterem koncepció megvalósítása, több tanterem létrehozására is kaptak megrendelést az együttműködő felek a közoktatásból.

Ipar 4.0 és 5G projektek:

  • Decemberben az 5G és az Ipar 4.0 területén kötött stratégiai együttműködési megállapodást a Vodafone és a Delta Systems Kft.

Csoportmunka projektek:

  • A Paks II. Zrt. részére Microsoft Sharepoint infrastruktúrát, illetve ahhoz tartozó felügyeleti rendszert tervezett, épített fel és vezetett be a társaság, valamint adatmigrációs feladatokat is elvégzett. A Microsoft SharePoint a Microsoft által, elsősorban vállalati felhasználásra, csoportmunka támogatására, fájlok megosztására és weboldalak közzétételére kifejlesztett szoftvercsalád. A projekt a tavalyi év végéig sikeresen meg is valósult.

Szerverrendszer projektek:

  • A Pest Megyei Kormányhivatal szigetszentmiklósi telephelyén szerverszobát építhet a Delta Systems Kft. Az ügyfél számára kiemelten fontos az IT-infrastruktúra lényegében folyamatos rendelkezésre állása és a magas szintű adatbiztonság, ezért a termet teljeskörű fizikai védelmi rendszerrel látja el a társaság. Ennek része többek között a teljes aktív és passzív elektromágneses védelem, a redundáns, biztonsági alternatívával ellátott energiaellátó és hűtési rendszerek, valamint a beléptető rendszer.
  • Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) részére szerverrendszert épített ki a társaság, vezető nemzetközi hardver- és szoftvergyártók termékeinek integrálásával és testre szabásával, amely magas biztonsági fokkal képes ellátni a szükséges adatmentési funkciókat is.
  • A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság pályázatán georedundáns – földrajzilag több, egymástól független helyen található – szerver- és adattároló infrastruktúra kiépítésének jogát nyerte el a Delta Systems Kft. A folyamatban lévő projektben a társaság feladata a szerverek és tárolóeszközök leszállítása, azok beüzemelése a hivatalos gyártói követelményeknek megfelelően, a rendszer integrálása, valamint ahhoz kapcsolódó szolgáltatások biztosítása.