Egyéb Tájékoztatások

A 21/22-es üzleti évben a Delta Technologies Nyrt. vezetőségének jelenleg rendelkezésére álló információk alapján a Társaság frissített csoportszintű árbevétele 22 – 26 milliárd HUF közötti tartományba várható, ami jelentősen meghaladja a közzétett stratégiai [i]tervben tervezett 17,2 mrd HUF árbevételt.

A kiemelkedő árbevétel hatására a csoportszintű várható nettó eredmény is pozitív tartományba kerül. A nettó eredmény a féléves jelentésben közzétett -323 mHUF-ról várhatóan   +720 millió HUF és 1,030 milliárd HUF  közötti tartományban fog alakulni, a továbbiakban részletezett kiemelt pénzügyi célok várható teljesülése mellett.

A Delta Technologies Nyrt. stratégiai tervében szereplő további üzleti évekre vonatkozó tervszámokkal kapcsolatosan módosítást jelen előrejelzésben nem tesz.

A Delta Technologies Nyrt. vezetése a jövőben, szükség szerint frissíti a vezetői előrejelzésben ismertetett kiemelt pénzügyi célokat.

20220511_Tájékoztatás Pozitív Profit Warning – vezetői előrejelzés

20220511_ENG  FY_21-22_positive profit warning


[i] https://kozzetetelek.mnb.hu/kozzetetelek?viewid=K235447/2020

Az üzleti stratégia fókuszában különböző részterületek állnak – ezek közös nevezője, hogy mindegyik az IT-alapú innovatív szolgáltatásokra és termékekre épít. A vállalat termékportfóliója a továbbiakban is az alábbi területekre épül: hardver, szoftver és hálózati technológiák, irodatechnika, közlekedésinformatika, smart megoldások, alkalmazásfejlesztés. A jelenlegi portfólióhoz kapcsolódó fejlesztéseken túl továbbra is fókuszban van az Ipar 4.0., amely a következő évek során prognosztizálhatóan az egyik legdinamikusabban fejlődő informatikai terep lesz. Hangsúlyosak a stratégiában ezen kívül a folyamatvezérlés, gyengeáramú alkalmazások és a közlekedés informatika területén tervezett fejlesztések.

Kapcsolódó dokumentumok:

20200615_Stratégiai terv jóváhagyása

20220426_Tájékoztató a stratégia elemeiről