Több mint félmilliárd forint összegű támogatást nyert el a Delta Systems Kft.
2021.12.16.
A Delta Technologies Nyrt. 100 százalékos tulajdonú leányvállalata, a Delta Systems Kft. 511 millió forintot meghaladó, 100% intenzitású vissza nem térítendő támogatásban részesül az IFKA – Korszerű vállalati technológiai mintaprogram révén. A hazai – elsősorban gyártó és logisztikai – vállalkozások célzott fejlesztését, digitális felkészültségének javítását célként kitűző program keretein belül a Delta Systems számos, Ipar 4.0 technológiát alkalmazó mintaprojektet valósíthat meg.
A program során a Delta Systems Kft. integrátorként felel a projektek teljes körű megvalósításáért, az üzleti igény felmérésétől a műszaki kivitelezésig. A társaság Ipar 4.0 technológiái közül támogatást kapott többek között robotcella, önjáró logisztikai robot, valamint egy mesterséges intelligenciával dolgozó képfeldolgozó fejlesztés is.

A mintaprogram kiemelt előnye, hogy a fejlesztések eredménytermékei működésük közben megtekinthetőek lesznek azon cégek számára, akik hasonló beruházásokban gondolkodnak, ezzel elősegítve a laikusok számára gyakran nehezen elképzelhető technológiai megoldások megismertetését.

A támogatás elnyerése kapcsán Vidra László, a Delta Systems Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, a Delta Systems Kft. elkötelezett az Ipar 4.0 megoldások széles körű terjesztése mellett, ezen törekvés pedig egyezik az IFKA mintaértékű programjának célkitűzéseivel. Vidra László továbbá meggyőződését fejezte ki, miszerint a társaság a program keretein belül sikeresen megvalósított projektjeivel, illetve a megszerzett tapasztalatok megosztásával nagymértékben hozzájárulhat a hazai kis- és középvállalati szektor digitális felkészültségének növeléséhez.

Kötelezettségvállalás a Támogatói okirat elkészültével egyidejűleg történik, melyre legkésőbb 2021.12.31. napjáig van lehetőség.

Általános jelentkezés

[contact-form-7 id="239014"]

Kérdése van?

Írjon nekünk!

Popup

Formátum: 063012345678

GDPR