Több száz millió forint értékű szerződést köthet a Delta Systems Kft.
2021.07.02.
Újabb jelentős projektben vesz részt a Delta Technologies Nyrt. 100 százalékos tulajdonában álló leányvállalata, a Delta Systems Kft. Magyarország egyik vezető rendszerintegrátora a Magyar Közút Nonprofit Zártkörűen Működő Részvénytársasággal köthet megállapodást, amely szerint a társaság 3D lézerszkenner rendszer beszerzéséért felel majd.

A központosított informatikai közbeszerzések lebonyolításáért felelős Digitális Kormányzati Ügynökség által a Magyar Közút Nonprofit Zártkörűen Működő Részvénytársaság részére lebonyolított eljárásban a Delta Systems Kft.-t 3D lézerszkenner rendszer beszerzésére irányuló közbeszerzés során hirdette ki nyertes ajánlattevőként.

Az eszköz beszerzésére vonatkozó szerződések nettó összértéke meghaladja a 297 millió forintot.

A rendszerek telepítésével a tehergépjárművek kézi méretellenőrzése kerül kiváltásra és automatizálásra. A mérőrendszeren áthaladó járművekről méretpontos 3D pontfelhő kerül megalkotásra, amely mérések és archiválási feladatok elvégzésére ad lehetőséget. A rendszer változatos időjárási körülmények között is robosztus és pontos eredmények szállítására képes, ugyanakkor a kezelők számára egyszerű, intuitív módon ad visszajelzést a járművekről és azok méreteiről, a túlméretes pontok helyéről, a mérettúllépés nagyságáról, hogy a kezelő dönthessen a további teendőkről.

Az ajánlatkérő Magyar Közút Nonprofit Zártkörűen Működő Részvénytársasággal megkötésre kerülő szerződések a hatályba lépésüktől számítva 12 hónapra jönnek létre, a végső dátum egyben a szerződések teljesítésének határideje.

,,A Delta Systems Kft. kimagasló eredményként könyvelheti el, hogy rövid időn belül újabb pályázat nyertes ajánlattevőjeként hirdették ki. Magyarország egyik vezető rendszerintegrátoraként a sokéves államigazgatási területen szerzett tapasztalatunknak köszönhetően készen állunk a projekt kivitelezésére.” – emelte ki a keretmegállapodás kapcsán Vidra László, a Delta Systems Kft. ügyvezető igazgatója.

Általános jelentkezés

[contact-form-7 id="239014"]

Kérdése van?

Írjon nekünk!

Popup

Formátum: 063012345678

GDPR