Újabb állami pályázaton nyert a Delta
2020.09.14.
A Delta csoport ismét sikeresen indult a Digitális Kormányzati Ügynökség közbeszerzési pályázatán. Az összesen 440 000 darab eszközvásárlásra vonatkozó megállapodás értelmében a DKÜ laptopokat, PC-ket, tableteket, valamint monitorokat vásárolhat a nyertes ajánlattevőktől.

 A Digitális Kormányzati Ügynökség újabb közbeszerzési pályázatán lett nyertes a Delta Systems Kft., a Delta csoport tagja. Az eszközök vásárlására vonatkozó megállapodás aláírásától számítva 12 hónapig érvényes, ami a beszerzések lebonyolítására vonatkozó határidőt jelenti.

Az összesen keretszerződés két részből tevődik össze. Ennek értelmében a DKÜ 240 000 darabos, illetve 200 000 darabos alaptermék és önállóan rendelhető tartozék vonatkozásában laptopokat, tableteket, asztali számítógépeket, illetve kiegészítő eszközöket rendelhet a nyertes ajánlattevőtől. A pályázat bevétele közvetlenül a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett Delta Technologies Nyrt. árbevétel- és eredménytermelő képességét növeli, melynek a Delta Systems Kft. 100 százalékos tulajdonú leányvállalata.

„Nagyon örülünk, hogy rövid időn belül két keretszerződést is megköthettünk a DKÜ-vel, hiszen ezáltal még tovább építhetjük kapcsolatainkat az ügynökséggel. Ezek alapján mi úgy látjuk, hogy versenyképesek az áraink, és az államigazgatás felé is minőségi szolgáltatást tudunk nyújtani. Véleményünk szerint kimondottan pozitív, hogy 2020-ban ismét lendületet kapnak az állami informatikai beszerzések, ami teret ad vállalatunk stratégiai céljainak a megvalósításának is.” – nyilatkozta Pércsi Levente, a Delta csoport résztulajdonosa, a Delta Systems Kft. ügyvezető igazgatója.

Általános jelentkezés

[contact-form-7 id="239014"]

Kérdése van?

Írjon nekünk!

Popup

Formátum: 063012345678

GDPR