Élelmiszeripari áru nyomonkövetés

Farm 2 Fork integráció RFID technológiával

Az élelmiszeriparban az áru nyomonkövetés kiemelten fontos, mivel az élelmiszerbiztonság és a fogyasztóvédelem szerepe kulcsfontosságú. Az élelmiszerbiztonsági szabályozásoknak megfelelően, az élelmiszerekkel kapcsolatos információk nyomonkövetése a gyártástól a végfelhasználóig minden szakaszban kötelező.

Üzleti előnyök

Jobb minőségű és biztonságosabb élelmiszerek

Az áru nyomonkövetés lehetővé teszi az élelmiszerek forrásának és teljes életciklusának pontos követését, ami csökkentheti a betegségek kialakulásának kockázatát és növelheti a fogyasztók bizalmát a termékek iránt. Így biztosítható egyúttal a megfelelő ellenőrzés és tesztelés a minőség, az élelmiszerbiztonság és az előállítási folyamatok tekintetében.

Gyorsabb és hatékonyabb visszahívások

Az élelmiszerekkel kapcsolatos problémák esetén, az áru nyomonkövetés lehetővé teszi az érintett termékek azonnali beazonosítását és visszahívását. Ez nemcsak az élelmiszerbiztonságot javítja, hanem segít a vállalkozásoknak a visszahívásokkal járó költségek és hírnevük romlásának minimalizálásában is.

Logisztikai előnyök

Az áru nyomonkövetés lehetővé teszi a hatékonyabb raktározást, készletkezelést és szállítást, amelyek végül a költségek csökkentéséhez és a nyereség növeléséhez vezetnek. A megfelelő csomagolás létfontosságú az élelmiszerek minőségmegőrzéséhez. A logisztikai folyamatok során könnyedén ellenőrizhetővé válik az áruk szállításának módja, hőmérséklete és egyéb fontos paraméterek.

Jobb ügyfélélmény és értékesítés

Pontosabb információk nyújtása az ügyfeleknek az élelmiszerek eredetéről és minőségéről, ami részletesebb tájékoztatást és egyben jobb ügyfélélményt eredményezhet. Az értékesítés során az élelmiszerek minőségét és biztonságát garantáló ellenőrzések igazolása automatikussá válhat.

Technológiai előnyök

Valós idejű áru nyomonkövetés a gyártósoron

Érintésmentes technológia

Felhőalapú megoldás

Skálázható megoldás

Újrafelhasználható eszközök

Nem zavarja a meglévő folyamatokat

Általános jelentkezés

[contact-form-7 id="239014"]

Kérdése van?

Írjon nekünk!

Popup

Formátum: 063012345678

GDPR