Canon

Cégünk a Canon Hungária Kft. hivatalos akkreditált partnere. A különféle nyomtatási alkalmazások, a dokumentum-menedzsment, valamint a digitális transzformációt támogató megoldások területein teljeskörű szolgáltatásokat nyújtunk az Ön üzletének. Nálunk megtalálja a Canon termékek és megoldások széles választékát és számíthat ránk az üzemeltetés és szakértő szerviz szolgáltatások terén is.

Mit érdemes tudni a Canonról?

Innovatív vállalat

A világ 500 vezető cége (Global Fortune 500) közé tartozó Canon a világ legnagyobb és leginnovatívabb képalkotó megoldásokkal foglalkozó vállalata. A cég éves értékesítési bevételének 8%-át kutatásra és fejlesztésre fordítja, és évek óta a legtöbb amerikai szabadalmat benyújtó technológiai vállalat. A világ egyik legismertebb és legmegbízhatóbb márkája 1994 óta van jelen közvetlen márkaképviselettel a magyar piacon, mint Canon Hungária Kft.

A Canon vállalati filozófiája

A Canon vállalati filozófiája a Kyosei egy japán kifejezés, amelynek jelentése együtt élni és együtt dolgozni a közös jóért – ez határozza meg a vállalat értékeit és üzleti tevékenységét is. Folyamatosan fejleszti a képalkotás technológiáját, és innovációk segítségével arra törekszik, hogy mind jobban láthassuk és ezáltal jobbá tegyük a világunkat. A Canon az egyetlen olyan vállalat a képalkotás terén, akik a kitűnő optikai és képalkotó termékekkel a rögzítéstől a megtestesítésig szolgáljuk a fogyasztók és üzleti és profi felhasználók munkáját, kreativitását és sikereit.

Komplex megoldásokat kínálunk

Bármilyen irodai dokumentum menedzsment igényei is legyenek, van az Ön számára személyre szabható megoldásunk! A Canon irodai berendezések: egyfunkciós és multifunkciós nyomtatók, különböző kapacitású dokumentumolvasók széles választéka az egyénre szabható üzleti szoftverekkel és felhő megoldásokkal kombinálva a mai kor hibrid munkakörnyezetének kihívásait biztonságosan és termelékenyen kezelik.

Kínálunk különféle termelési célú digitális nyomtatókat széles formátumú tekercses dokumentumokhoz, grafikus termékekhez, poszterekhez plakátokhoz POS termékekhez, valamint CAD és GIS feladatokhoz. Választékunkban megtalálják a költséghatékonyan termelő nyomdagépeket, melyekkel a sokféle nyomtatási megbízást teljesítő vállalkozások a megrendelőik által elvárt magas minőséget gyors kiszolgálás mellett biztosítják.

Együttműködésünkkel támogatjuk Önt versenyképességének fejlesztésében. Hatékony munkamódszerekkel segítünk üzleti dokumentumainak, bizonylatainak feldolgozásában és biztonságos tárolásában, és költségeinek racionalizálásában.

Fenntarthatóság

A Canon régóta elkötelezetten dolgozik azon, hogy mind a saját tevékenységének, mind az ügyfelek nyomtatási munkájának környezeti hatását csökkentse. A környezetvédelem érdekében a „gyártás- felhasználás-újrahasznosítás” megközelítést alkalmazzuk.

Felelősséggel tartozunk tevékenységeink környezetre gyakorolt hatásait illetően, ezért minden területen szilárd rendszerekkel, eljárásokkal és szabályzatokkal igyekszünk ezeket szinten tartani, ezáltal kisebb ökológiai lábnyomot hagyva magunk után. 

Multifunkciós nyomtatók

A termelékenység maximalizálás érdekében többfunkciós készülékeink egyszerűsítik a nyomtatást, szkennelést, másolást és faxolást.

Egyfunkciós nyomtatók

Bármilyen irodai nyomtatási igényei is legyenek, van az Ön számára egy gyors és rugalmas egyfunkciós megoldásunk.

Otthoni és irodai lézernyomtatók

Tapasztalja meg a hatékony nyomtatást a Canon lézernyomtatóval. Az irodai vagy otthoni használatra tervezett lézernyomtató minőségromlás nélkül javítja a nyomtatási sebességet.

Szkennerek

Dokumentumszkennereink segítségével irodáját valódi digitális munkaterületté alakíthatja. Fedezze fel gyors, megbízható és felhasználóbarát otthoni és irodai lapolvasóink teljes választékát!

Digitális transzformációt támogató Canon megoldások

A papíralapú és a digitális munkavégzés problémamentes integrációjára tervezett, kombinált eszköz- és információmenedzsment megoldásainkkal hozzájárulhat vállalata digitális transzformációjához, függetlenül attól, hogy milyen területen tevékenykedik.

A felhőn keresztül, helyszíni megoldásként, vagy hibrid környezetben biztosított szolgáltatásaink révén a termelékenység, a biztonság és a fenntarthatóság terén egyaránt komolyabb célokat valósíthat meg.

Általános jelentkezés

[contact-form-7 id="239014"]

Kérdése van?

Írjon nekünk!

Popup

Formátum: 063012345678

GDPR