Dell

Alakítsa a nagy ötleteket még nagyobb eredményekké!

Az emberi fejlődést elősegítő technológiákat hozunk létre.

Történetünk egy elképzeléssel és egy szenvedéllyel kezdődött: azzal, hogy mindenki számára könnyű hozzáférést kell biztosítani a világ legjobb technológiájához. Ez 1984-ben fogalmazódott meg Michael Dell texasi egyetemi kollégiumi szobájában. Ma a Dell Technologies meghatározó szerepet tölt be a digitális környezet átalakításában világszerte.

A világ vezető technológiai vállalatai közé tartozunk, amelyek egyedülálló képességekkel segítik az emberek életének átalakítását. Amit teszünk, az mindenkire és mindenhol hatással van, a hibrid felhőmegoldásoktól kezdve a nagy teljesítményű számítástechnikán át az ambiciózus társadalmi hatású és fenntarthatósági kezdeményezésekig.

Dell termékek

Kliens termékek

Szerverek

Adattárolók

Kliens termékek

Latitude

Az intelligencia és az innováció találkozása

A Latitude számítógépek a világ legjobb együttműködési élményét nyújták.

XPS

Az elérhető tökéletesség. A kreativitás sebessége.

Dell monitorok

Minimalista külső. Maximális teljesítmény

Növelje vállalkozása hatékonyságát a világ első számú monitorgyártó vállalata segítségével. Találja meg a megfelelő modellt üzleti célokra vagy otthonra.

Precision munkaállomások

Életre keltheti legjobb ötleteit.

A Dell Precision rack- és toronykivitelű munkaállomások több iparágban képesek a legnagyobb igényeket támasztó alkalmazásokat is kezelni. A gyors memóriának, a továbbfejlesztett grafikának és a rendkívüli teljesytménynek köszönhetően az ötletek előtt nincs határ.

Optiplex

Intelligens, kompakt asztali számítógép

Prémium mikroház, amely magával ragadó termelékenységet és teljesítményt nyújt.

Szerverek

Power Edge 16G szerver család

A maximális és sokoldalú teljesítményért

Biztonságos és méretezhető infrastruktúrák nagy sűrűségű, egy-, két- vagy négyfoglalatos rackszerverekkel, amelyek úgy vannak optimalizálva, hogy rendszerei együtt és egymástól függetlenül is működjenek. Ideális hagyományos alkalmazásokhoz, virtualizációhoz és felhőalapú munkaterhelésekhez.

Rack szerverek

A PowerEdge rack szerverek számos különböző alkalmazáshoz maximális teljesítményt biztosítanak, és úgy vannak optimalizálva, hogy rendszerei együtt és egymástól függetlenül is működhessenek. Előre konfigurált, tesztelt és minősített vSAN Ready Node csomópontként is elérhetők.

Torony kivitelű szerverek

A PowerEdge torony kivitelű szerverek ideális teljesítményt, sokoldalúságot és csendes működést biztosítanak a kis- és nagy méretű, valamint távoli irodák számára. A minitoronytól a rackbe szerelhető platformig számos méretben elérhetők.

Moduláris infrastruktúra

A PowerEdge moduláris portfólió segítségével egyszerűen testreszabhatja, üzembe helyezheti és felügyelheti infrastruktúráját, miközben üzemeltetési költségeit is csökkentheti. Az egyszerűen bővíthető számítási, hálózatkezelési és adattárolási komponensek révén egyszerűen létrehozhatja saját jövőbiztos adatközpontját.

Adattárolók

PowerStore

Adatközpontú, intelligens és adaptálható infrastruktúra.

Unity XT

Egyszerű, egységesített adattárolás többfelhős rendszerrel.

PowerVault

Kedvező árú, belépő szintű adattároló SAN-/DAS-rendszerekhez optimalizálva.

PowerMax

Hatékony architektúra, egyszerű működés, megbízható innováció.

PowerScale

Egyszerűség bármilyen szinten. Bárhol, bármilyen adatot egyszerűen kezelhet, és közben intelligens információkhoz juthat.

VX Rail

A VxRail integrált rendszereit VMware-rel tervezték a VMware számára, hogy javítsák a VMware-kompatibilis szervezetek azon képességét, hogy egyszerűsítsék a műveleteket és előreláthatóan fejlődjenek.

Általános jelentkezés

[contact-form-7 id="239014"]

Kérdése van?

Írjon nekünk!

Popup

Formátum: 063012345678

GDPR