Lenovo

Intelligensebb technológia mindenkinek

Fedezze fel, hogyan alakítja át a világot a Lenovo technológiája.

A Lenovo története mindig is arról szólt, hogy a számítástechnikai intelligenciát egy jobb világ megteremtése érdekében alakítsa. A világ legszélesebb technológiai termékportfóliójával olyan termékeken, megoldásokon, szoftvereken és szolgáltatásokon keresztül valósítjuk meg az „Okosabb technológiát mindenkinek” víziónkat, amelyekre az egyéneknek, közösségeknek, vállalkozásoknak és egész népességnek szüksége van ahhoz, hogy kiteljesedhessenek.

Teljes portfólió

PC-k és táblagépek, monitorok, kiegészítők, okostelefonok, intelligens otthoni és intelligens együttműködési megoldások, kiterjesztett és virtuális valóság (AR/VR), termékek kereskedelmi célú internete (IoT), szoftverek, szolgáltatások és intelligens infrastrukturális adatközpont-megoldások teljes portfólióját kínáljuk világszerte.

1995 óta több mint félmilliárd PC-t szállítottunk, és minden másodpercben három eszközt gyártunk. A nagy teljesítményű számítástechnikai (HPC) környezetekbe szánt Lenovo Neptune™ vízhűtéses technológiánknak köszönhetően a TOP500 szuperszámítógépek globális listáján az első számú rendszerszállítóvá váltunk. A Lenovo bekerült az új Hang Seng TECH Index egyik alapító tagjaként, így a hongkongi tőzsdén jelenleg a 30 legnagyobb minősített technológiai vállalat közé tartozunk.

Lenovo kliens termékek

Akadályokat nem ismerő innováció

Valahányszor, amikor az üzleti világ új irányt vett, felfedezett valami újat, vagy forradalmi újítással rukkolt elő, jó eséllyel jelen volt a ThinkPad is. Gyökereink régóta, hagyományosan az elsőségből fakadnak.

Egy modern üzleti eszköz, mely egyensúlyt tart a mai, modern alkalmazottak igényei és a vállalkozás igényei között.

Kreatív innováció

Alakítsa át kreatív potenciálját a prémiumkategóriás, nagy teljesítményű Yoga eszközök ökoszisztémájával.

Akár a kedvenc filmjeit szeretné streamelni, akár a kedvenc játékait játszani, vagy belemerülni a munkájába, az IdeaPad laptopok között biztosan megtalálja az anyagi lehetőségeihez illő, kiváló teljesítményű gépet.

Notebookok és asztali gépek

A stílus és vadság határait feszegető gamer notebookok és asztali gépek. 

Játékhoz. Alkotáshoz. Profiknak.

Gamer notebookok új gamerek számára, kedvező áron, Lenovo AI Engine+ mesterséges-intelligencia-motorral.

Asztali számítógépek

Kiváló teljesítmény, rendkívüli megbízhatóság.

Lenovo munkaállomások

Nagy teljesítményigényű munkafolyamatokhoz kialakított asztali és mobil munkaállomások A ThinkStation és ThinkPad P-sorozat munkaállomásai a legújabb generációjú Intel® Xeon® processzorokkal és NVIDIA® Quadro® professzionális videokártyákkal erőteljes teljesítményt biztosítanak egy- és kétprocesszoros rendszerekben. A független szoftverbeszállítói (ISV) tanúsítással, energiatakarékos működéssel és kimagasló sokoldalúsággal a Think P-sorozatú gépek pontosan olyan magas szintű megbízhatóságot nyújtanak, amely a Think termékektől elvárható.

Lenovo tabletek

Vége a hosszú napnak? Éljen az ÉN-IDŐ! Ez a Házimozi Klub.

Lenovo monitorok

Otthoni, irodai, munkaállomáshoz való és gamer monitorok.

Lenovo Audió és vizuáltechnika

Tárgyalótermi megoldásaink rugalmasságot kínálnak többféle platform és helyiségméret számára. A ThinkShield integrált biztonságimegoldás-csomagunkkal adatai biztonságban maradnak, és a magánéletét is megóvjuk.

Lenovo OEM

Vigye megoldásait gyorsan és hatékonyan a piacra a Lenovo megbízható kiegészítő szolgáltatásaival, erőforrásaival és kapacitásaival. Dedikált erőforrásokat kínálunk, hogy termékét a koncepciótól a bevezetésen át az életstílusig menedzseljük, továbbá finanszírozási lehetőségeket is kínálunk.

Általános jelentkezés

[contact-form-7 id="239014"]

Kérdése van?

Írjon nekünk!

Popup

Formátum: 063012345678

GDPR