Samsonite

Több, mint egy évszázada már a Samsonite neve egyet jelent a különleges bőrönddel, merész designal, csúcstechnológiával és új alapanyagok használatával.

Az egyszerű fa dobozra emlékeztető külsőtől, melyet alapítónk Jessy Shwayder tervezett, eljutottunk a modern, ikonikus táskákig, melyek piacvezetővé tettek minket. A mai mozgalmas világban, a Samsonite okos, és trendi megoldásokat kínál a mozgásban lévő embereknek. Legyen szó utazásról, nyaralásról vagy mindennapos ingázásról, különleges táskáink, ellenálló bőröndjeink széles választékát kínáljuk vásárlóinknak.

Cégünk a Samsonite Europe NV leányvállalataként 1990-ben alakult, amely 2013 óta saját márkaképviseletekkel van jelen a magyar piacon.

Cégünk filozófiája

Bánj úgy másokkal, ahogy Te szeretnéd, hogy bánjanak veled. Alapítónk, Jesse Shwayder egy márványdarabra véste alapelvét, melyet átadott a munkavállalóknak. Egy évszázaddal később, még mindig alapelvünknek tartjuk ezt a gondoltatot. A motto 5 alapvető értékre világít rá, melyek maghatározzák cégünk működését: vállalkozói szellem, nyitottság, partnerség,elköteleződés, és családias közeg. Célunk, hogy megkönnyítsük vásárlóinknak az utazást és a hétköznapokat, a legjobb termékek megalkotásával és a legfenntarthatóbb, leginnovatívabb alapanyagok és gyártási technológiák használatával.

Fenntarthatóság

Ezeket az értékeket szem előtt tartva megalkottuk víziónkat, hogy a világ legfenntarthatóbb táska és bőrönd vállalatává váljunk. Globális stratégiánk, mely a „Felelősségteljes utazásunk” nevet kapta, összefoglalja célkitűzéseinket 2030-ig – termékeink tervezésétől, tartósságukig, a bolygóra gyakorolt hatás csökkentésén át, és vásárlóink, partnereink és a közösségek, védelméig, akikkel közösen üzleti sikereket érhetünk el. A Recyclex™ anyagtechnológia segítségével a fogyasztók által termelt műanyag hulladék vagy gyártás során keletkezett maradék anyagok újrahasznosításával készülnek bőrönd szöveteink és héjaink, amelyek kifejezetten tartósak, rugalmasak és környezetbarátabbak.

Termék életút

Tartós termékek gyártásával csökkenthetjük a globális hulladékprobléma terheit – de ez csak az első lépés; kollekcióink hosszabb garanciaidejével és az akár élethosszig tartható javításával lehetővé tesszük a hosszabb használati időt. Samsonite terméke véletlenszerű sérüléseit és a károkat több, mint 200 szervizközpontban tudjuk orvosolni több, mint 65 országban a világon.

Üzleti termékeink

Laptoptáskák széles választékát kínáljuk, hölgyeknek és uraknak egyaránt. Ezek között egyaránt megtalálhatóak aktatáskák, hátizsákok, laptop oldaltáskák.Különböző méretű táskáinkba elhelyezhető 14.1”, 15.6” és 17.3” méretű laptop is, emellett termékeink többsége rendelkezik különálló tablettartó zsebbel is. Az üzletemberek igényeihez igazodva számos, praktikus zsebbel láttuk el táskáinkat, szem előtt tartva a funkcionalitást, tartósságot és kényelmet. Kollekcióinkat úgy alkottuk meg, hogy letisztult és elegáns megjelenést biztosítsanak viselőjének.

Bőrönd

Egy megfelelő minőségű, tartós és strapabíró bőrönd elengedhetetlen társ egy utazás során, ezért folyamatosan azon dolgozunk, hogy széles bőröndkínálatunkban mindenki megtalálja a legmegfelelőbbet, legyen szó puha vagy kemény fedelű, két -vagy négy kerekes változatról. Bőröndjeink között megtalálhatóak az élénk és merész színváltozatok, különleges, ikonikus formák mellett az üzleti megjelenéshez illő, visszafogottabb darabok is. Bőröndjeink megalkotásakor nagy hangsúlyt fektetünk az újrahasznosított anyagok használatának, ezzel is csökkentve a bolygóra gyakorolt hatást.

Divat termékek és utazási kiegészítők

Termékcsaládunk kínálatában találhatóak kézitáskák, válltáskák, övtáskák és keresztpántos táskák és sportos duffle táskák is. Innovatív anyaghasználatnak és divatos kialakításának köszönhetően tökéletes választás a hétköznapokra. Termékeinkhez számos hasznos utazási kiegészítőt is kínálunk, kezdve a bőröndmérlegektől, a bőröndhuzatokon és nyarkpárnákon át egészen az elegáns és divatos esernyőkig.

Általános jelentkezés

[contact-form-7 id="239014"]

Kérdése van?

Írjon nekünk!

Popup

Formátum: 063012345678

GDPR