A Delta sem marad ki a „Felhő campus” projektből
2022.01.24.
Komoly projekt indul Zalaegerszegen: „Felhő campus” létrehozásában vesz részt a Delta Technologies Nyrt. leányvállalata, a Delta Systems Kft.
Január 20.-án, csütörtökön a Delta Systems Kft. együttműködési megállapodást írt alá a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ, Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Zala Megyei Szervezete.

A megállapodás, eddig a Világon egyedülálló, egy olyan komplex oktatásfejlesztéshez kapcsolódik, amelynek során a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központjában egy úgynevezett “Felhő Campus-t” fognak létrehozni, azaz olyan egyetemi képzést valósítanak meg, amelynek során személyre szabott, virtuális oktatási környezet jön létre. Ezzel az innovatív megoldással, a tudás megszerzéséhez már nem szükséges fizikailag jelen lenni.

A professzorokat, egyetemi oktatókat egy adott ponton hozzá tudják párosítani a hallgatóhoz, és ezen túl az életpályamodellek megtervezésére is alkalmas rendszereket dolgoznak ki a mesterséges intelligencia segítségével.

Ennek a nem mindennapi, jövőbe mutató projektnek a megvalósításában veszt részt a Delta.

Általános jelentkezés

[contact-form-7 id="239014"]

Kérdése van?

Írjon nekünk!

Popup

Formátum: 063012345678

GDPR