Tisztelt Partnerünk!

Ezúton értesítjük Önöket, hogy a Delta Systems Kft. (1134 Budapest, Róbert Károly körút 70-74. cégjegyzékszám: 01-09-882938) adószáma 2023. január 1-től megváltozott.

13978774-2-44

Fentiek alapján 2023. január 1-től kezdődő szállítások, és szolgáltatások igénybevétele esetében kizárólag a fenti adószámmal kiállított számlát/számlákat fogadhatja be Társaságunk.
Kérjük Tisztelt Partnereink együttműködését, törzsadataink javítását!

Budapest, 2023. január 3.

FONTOS!
A Delta sem marad ki a „Felhő campus” projektből
2022.01.24.
Komoly projekt indul Zalaegerszegen: „Felhő campus” létrehozásában vesz részt a Delta Technologies Nyrt. leányvállalata, a Delta Systems Kft.
Január 20.-án, csütörtökön a Delta Systems Kft. együttműködési megállapodást írt alá a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ, Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Zala Megyei Szervezete.

A megállapodás, eddig a Világon egyedülálló, egy olyan komplex oktatásfejlesztéshez kapcsolódik, amelynek során a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központjában egy úgynevezett “Felhő Campus-t” fognak létrehozni, azaz olyan egyetemi képzést valósítanak meg, amelynek során személyre szabott, virtuális oktatási környezet jön létre. Ezzel az innovatív megoldással, a tudás megszerzéséhez már nem szükséges fizikailag jelen lenni.

A professzorokat, egyetemi oktatókat egy adott ponton hozzá tudják párosítani a hallgatóhoz, és ezen túl az életpályamodellek megtervezésére is alkalmas rendszereket dolgoznak ki a mesterséges intelligencia segítségével.

Ennek a nem mindennapi, jövőbe mutató projektnek a megvalósításában veszt részt a Delta.

Általános jelentkezés

[contact-form-7 id="239014"]

Kérdése van?

Írjon nekünk!

Popup

Formátum: 063012345678

GDPR