Samsonite termékekkel erősít a Delta Systems
2023.11.06.

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Delta Systems Kft. a Samsonite Hungária Kft.-vel. A kiváló minőségű megoldásokat és termékeket kínáló vállalatok közötti üzleti kapcsolat mostani megerősítésével a Delta Systems Kft. ezentúl a teljes termékportfólió értékesítésére jogosult.

A Delta Systems Kft. jelenleg az egyik legnagyobb informatikai rendszerintegrátor Magyarországon. A Delta Technologies Nyrt. a Budapesti Értéktőzsdén is jegyzett egyetlen, tisztán informatikai profilú vállalatának 100%-os leányvállalata a minőséget szem előtt tartva alakította ki eddig is ügyfelei számára a lehető legjobb megoldásokat, amely mostantól az üzleti kiegészítőkre is kiterjed.

„Ügyfeleink problémáinak megoldásához eddig is magas színvonalú, professzionális eszközöket használtunk, ezt erősítette meg legutóbb például az Apple-lel és a gépi látásmódban egyedi fejlesztéseket kínáló SICK-kel való együttműködésünk is. Stratégiai partnerséget olyan cégekkel keresünk, akik hozzánk hasonlóan a minőségi megoldásokat kínálják ügyfeleiknek”

– emelte ki Vidra László, a Delta Systems Kft. ügyvezetője.

A Delta a termékportfólió bővítésével az üzleti élet újabb spektrumát is ki tudja szolgálni, a 110 éves Samsonite pedig nagymúltú világmárkaként a Delta megoldások biztonságos és elegáns hordozhatóságát biztosítja. A Samsonite 1989. óta van jelen Magyarországon. Szekszárdon működik két európai gyárának egyike, ahol jelentős innovációs tevékenység is zajlik, hiszen itt fejlesztik a budapesti és nemzetközi csapattal együttműködve azokat a legújabb bőröndöket, amelyeknél a személyre szabhatóság, a tartósság és a fenntarthatóság is kiemelt szempont. A magyar gyár leginnovatívabb terméke a saját fejlesztésű, ún. Roxkin™ alapanyagból készült bőrönd, amelyet nem csak élethosszig terveztek, de a töltősúlyhoz viszonyított súlya is jóval kedvezőbb, mint versenytársaié.

„A minőség számunkra a legfontosabb, hiszen minden termékünknek ugyanazoknak a szigorú sztenderdeknek kell megfelelniük. Az árkülönbség az anyaghasználatban mutatkozik meg, a tartósságban és terhelhetőségben azonban nincs nálunk kompromisszum. A Deltával kötött együttműködésünk abba az európai szintű stratégiába illeszkedik, amely a diverzifikált termékportfóliónk; bőröndök, táskák, hátizsákok, kézitáskák, pénztárcák és egyéb kiegészítők piaci pozícióinak további erősítését tűzte ki célul”

– emelte ki az együttműködés kapcsán Pesti Imre, a Samsonite Hungária Kft. country menedzsere.

Bár világszinten a legismertebbek az idehaza gyártott bőröndök, és jelenleg a magyarországi eladásoknak is kicsit több mint felét teszik ki az utazáshoz kapcsolódó termékek, valójában a termékportfólió sokkal színesebb. A laptoptáskákból és hátizsákokból származó bevétel Magyarországon 25%-os, ami egyébként európai szinten kimagasló arány. A Delta és a Samsonite eddig is több projektben működött együtt sikeresen, elsősorban a laptoptáskák értékesítésében.

„A Delta és a Samsonite együttműködésével számunkra is új dimenziók nyílnak, hiszen a tapasztalataink szerint ha a céges laptopokhoz adott táska nem elég strapabíró és nem megfelelő, a tulajdonosaik egy éven belül lecserélik ezeket, ami fenntarthatósági szempontból is aggályos. A Samsonite-tal a minőségi termékek melletti elhivatottság ezentúl az eszközök teljes spektrumát lefedik, a kiváló minőségű eszközöket pedig a most megkötött együttműködés értelmében a magas minőségű hordozó táskákban, hátizsákokban is tudjuk kínálni, sőt az üzleti utak kiegészítői is elérhetőek lesznek kínálatunkban”

– mondta el Ujhegyi András, a Delta Systems kereskedelmi igazgatója.

A mostani együttműködés a teljes kínálatra kiterjed, így további lehetőségeket nyitnak meg az árbevétel növelése érdekében. Az üzleti élet szereplői ezentúl minden alkalomhoz megtalálhatják a megfelelő táskát vagy bőröndöt, legyen akár üzleti vagy magán jellegű utazás.

Általános jelentkezés

[contact-form-7 id="239014"]

Kérdése van?

Írjon nekünk!

Popup

Formátum: 063012345678

GDPR