30 milliárd forint értékű keretmegállapodás nyertese a Delta Systems Kft.
2021.09.02.
30 milliárd forint értékű keretmegállapodás nyerteseként hirdette ki a Digitális Kormányzati Ügynökség (DKÜ) a Delta Technologies Nyrt. 100 százalékos tulajdonú leányvállalatát, a Delta Systems Kft.-t. Az uniós közbeszerzési eljárásban a társaság ajánlattevőként, más közös ajánlattevővel konzorciumban, konzorciumvezetőként vett részt.
Az alkalmazásfejlesztési szolgáltatásokra vonatkozó, DKÜ által indított uniós közbeszerzési eljárásban a Delta Systems Kft. vezette konzorciumot, az első közbeszerzési rész vonatkozásában további három, a társaságtól független ajánlattevő konzorciummal egyetemben hirdették ki nyertesként.

Az eljárás első része a Microsoft .NET keretrendszer alapú és Microsoft Business Intelligence alkalmazás rendszerekre vonatkozó fejlesztési szolgáltatások és üzemeltetési támogatások nyújtására irányult, a keretösszeg nettó értéke 30 milliárd forint.

A megállapodás nem kínál automatikusan megrendeléseket, a DKÜ által kiszolgált intézmények a felmerülő igények alapján versenyeztetik újra a beszerzéseket a keretmegállapodásban szereplő szállítók között. A lebonyolításáért felelős Digitális Kormányzati Ügynökséggel megkötésre kerülő keretmegállapodás a hatályba lépéstől számítva 60 hónapra, de legfeljebb a fenti szállítási keretösszeg kimerüléséig jön létre.

Általános jelentkezés

[contact-form-7 id="239014"]

Kérdése van?

Írjon nekünk!

Popup

Formátum: 063012345678

GDPR