Nagy értékű keretmegállapodás nyerteseként hirdették ki a Delta Systems Kft.-t
2021.09.02.
Újabb jelentős, keretösszegét tekintve mintegy 520 milliárd forint összértékű keretmegállapodás nyerteseként hirdette ki a Digitális Kormányzati Ügynökség (DKÜ) a Delta Technologies Nyrt. 100 százalékos tulajdonú leányvállalatát, a Delta Systems Kft.-t. Az uniós közbeszerzési eljárásban a társaság ajánlattevőként, más közös ajánlattevővel konzorciumban, konzorciumvezetőként vett részt.
A DKÜ által indított, alkalmazásfejlesztési szolgáltatásokra vonatkozó uniós közbeszerzési eljárásban a társaság vezette konzorciumot az első és a második közbeszerzési rész vonatkozásában további négy, a Delta Systems Kft.-től független ajánlattevő konzorciummal közösen hirdették ki nyertesként.

Az eljárás első része a Microsoft .NET keretrendszer alapú és Microsoft Business Intelligence alkalmazás rendszerekre vonatkozó fejlesztési szolgáltatások nyújtására, a második része pedig a Java alapú fejlesztői környezethez vagy Business Intelligence alkalmazás rendszerek fejlesztői környezetéhez kapcsolódó fejlesztési szolgáltatások biztosítására irányult.

Az első közbeszerzési rész, amely a Microsoft Business Intelligence alkalmazás rendszerekre vonatkozó fejlesztési szolgáltatások nyújtására vonatkozik, keretösszegének nettó értéke 180 milliárd forint. Az eljárás második részére, a Java alapú fejlesztői környezethez vagy Business Intelligence alkalmazás rendszerek fejlesztői környezetéhez kapcsolódó fejlesztési szolgáltatások nyújtására vonatkozóan a keretösszeg nettó értéke 340 milliárd forint.

A megállapodások nem kínálnak automatikusan megrendeléseket, a DKÜ által kiszolgált intézmények felmerülő igényeik alapján versenyeztetik újra a beszerzéseket a keretmegállapodásban szereplő szállítók között. A lebonyolításáért felelős Digitális Kormányzati Ügynökséggel megkötésre kerülő mindkét keretmegállapodás a hatályba lépéstől számítva 60 hónapra, de legfeljebb a fenti szállítási keretösszeg kimerüléséig jön létre.

Általános jelentkezés

[contact-form-7 id="239014"]

Kérdése van?

Írjon nekünk!

Popup

Formátum: 063012345678

GDPR