Delta Business & IT konferencia 2022
2022.09.27.

Nagyszabású IT-szakmai rendezvény az Opera Eiffel Műhelyházban!

A szeptember 22-én megrendezésre került Delta Business & IT konferencia részvételi rekordot döntött.
Az Opera Eiffel Műhelyházba meghirdetett konferenciára kiemelt ügyfeleit és stratégiai partnereit, hívta el a tőzsdén jegyzett magyar informatikai rendszerintegrátor.

A siker természetesen elsősorban a prominens előadóknak, a tematikának és tisztelt vendégeinknek volt köszönhető. A megközelítőleg 300 látogató között a globális szoftver- és hardvergyártók hazai képviseletének vezető munkatársai, nagyvállalatok és pénzintézetek informatikai üzleti döntéshozói, illetve az államigazgatás és az önkormányzati szféra jeles képviselői voltak megtalálhatók.

Delta Ügyfélnap 2022 - badge

A rendezvény kiemelt fontosságát, és színvonalát jól jellemzi, hogy olyan gyártók – beszállítók ültek be közös panelbeszélgetésbe, akik általában nem gyakran mutatkoznak együtt versenytársaikkal. Több mint egy tucat gyártó tisztelte meg a Delta Technologies rendezvényét, egyben többen be is mutatták legújabb megoldásukat, termék családjukat.

Reggel – délelőtt

A reggeli érkezés, regisztráció és kávézást követően a Jazzy Rádióból jól ismert Kántor Endre moderációjával indult.

A rendezvényt ünnepélyesen Vidra László ügyvezető igazgató (Delta Systems Kft.) nyitotta meg.

Tudatosan ugyan nem volt időzítve, mindenesetre a konferencia előestéjén került bejelentésre, hogy a korábbi profit warningot is meghaladóan pozitívak a cégcsoport friss bevételi és eredménybecslései. Ennek két leányvállalat már közzétett, számai adnak alapot: A Delta Systems Kft., valamint a Delta Services Kft. elfogadott, 2021-es éves beszámolója alapján a Delta csoportszintű árbevétele az előzetes adatokat 600 millió forinttal meghaladva alakul és várhatóan eléri a 26,6 milliárd forintot, a vállalatcsoport nettó eredménye várhatóan eléri és meghaladja az 1 milliárd forintot.

Vidra László, a társaság vezetése részéről beszédében kiemelte:

„Kellett mindehhez egy tudatos, józan, bizonyos pontokon akár könyörtelennek is mondható átszervezés, a struktúra újra gondolása, a megrendelők elérésének és kiszolgálásának újra tervezése. A korábbi, szokás alapú döntéshozatal helyett egyre inkább az adat alapú döntés vezérli a Delta mindennapjait és ez a folyamat holnap és holnapután csak még erősebben érvényesül majd.”

Nagy megtiszteltetés volt számunkra, hogy az első előadást Dr. Herczegh Anita Elnök Asszony tartotta, aki bemutatta a Delta cégcsoport által is támogatott Regőczi Alapítvány működését.

Dr. Herczegh Anita Elnök Asszony megérintő előadását követően, gyártóink és vendégelőadóink képviselői előadásai következtek.

A szakmai előadások sorát a Dell Technologies-tól, Horváth Kálmán (Senior System Engineer) előadása nyitotta meg, az IT infrastruktúrákról

Kubányi Péter (Country Team Leader) a Lenovo DCG részéről, az új trendekről tartott prezentációt

A Canon részéről egy nagyon látványos előadás keretében Oláh Viktória (Vállalati Marketingkommunikációs Vezető), Kovács László (Nyomtatásmenedzsment vezető tanácsadó) és Pataki Tamás (DMS üzlefejlesztési menedzser) megosztotta közönségünkkel, hogy manapság milyen „A jól működő munkahely ökoszisztémája”.

Bokrossy Dávid (Tanzu Senior Account Executive), a VMware részéről az „Adatplatform modernizációját” mutatta be a gyártó megközelítéséből.

A délelőtt kiemelkedő fénypontja, egy eddig soha nem látott gyártói kerekasztal-beszélgetés, ahol a gyártó cégek felsővezetői; Béke László Canon (Indirect Sales Director), Győri Attila Asus (Country Sales Manager), Kajdi Károly HP Inc. (Partner Manager), Rakoncza Zsolt Dell Technologies (General Manager), Rehus Péter IBM (Country Leader) és Szpisják Tibor Hewlett Packard Enterprise (Managing Director) osztották meg tapasztalataikat, gondolataikat.

A délelőtti program zárásaként a HP Inc.-től, Kajdi Károly (Partner Manager) tartott előadást a „Fenntartható működéssel” kapcsolatosan.

Délután

Ebédet követően az előadások vezérfonala az Ipar 4.0 és a Digitális jövő volt.

A prezentációk sorát Nagy Kornél (EPSON - Account Manager) nyitotta meg, „EPSON vizuáltechnikai megoldások a “MESZ22” közbeszerzési keretmegállapodásban, és azon túl címmel”.

A Zebra Technologies részéről Nagy Zsolt (Sr. Sales Engineer) ugrott be helyettesíteni Vass Máté kollegáját, ahol egy nagyon színvonalas előadást láthattunk, arról, hogy hogyan lehet „A legtöbbet kihozni a munkafolyamatokból a Zebrával!”

A cégcsoport részéről Gödri Bulcsu (Ipar 4.0 Üzletág Igazgató) tartott előadást arról, hogy hogyan néz ki az „Ipar 4.0 a Delta szemszögéből.”

Az ASUS, üde színfoltja volt a konferenciának, Győri Attila (Country manager) fellépése, aki ismertette az ASUS termékstratégiáját, a „Munkára teremtve: új fejezet az Asus életében” című előadásában.

A kerekasztal-beszélgetések folytatódtak vendégeinkkel, Bali Zoltán (Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Alpolgármester), Juhász László (Monor Önkormányzata Alpolgármester), Fekete Csaba (Szegedi Tudományegyetem Igazgató), T.Tóth Tibor (Kereskedelmi Igazgató – Uniholz Kft.) és Gödri Bulcsu (Delta - Ipar 4.0 Üzletág Igazgató) részvételével, ahol a “Digitális Jövő 2.0, Digitális - Városok, Egyetemek, Gyárak, Kormányzat” kérdéskörben váltottak értékes gondolatokat.

A kávészünet előtt Frisch Tamás zárta a délutáni idősávot a HPE részéről, „Értékteremtés az IT-val válság idején” előadásával.

Kora este

Nagy megtiszteltetés volt részünkre, hogy a kora esti előadássorozatot Dr. Vinnai Balázs az IVSZ Elnöke nyitotta meg „Digitalizációt a Középpontba!” című előadásával, akinek vezetésével az ezt megelőző kettő napban Siófokon tartották a MENTA szakmai rendezvényt.

A sikeres kerekasztal-beszélgetések folytatódtak, Ujhegyi András kereskedelmi vezérigazgató-helyettes és vendégei Böle Ferenc (Magyar Bankholding), Fekete Csaba (Szegedi Tudományegyetem), Kaáli Ákos (MKIF Infrastruktúra üzemeltető) részvételével.

Szuszkó László (Country Manager), a Fortinet megoldásait mutatta be, a „Nyugalom a viharban: kibervédelem könnyedén” prezentációjában.

Az IBM részéről egy manapság igen aktuális témakört érintett Pikéthy Árpád (Technology Partner Sales) a „Mi van, ha az adatok megmenthetik a bolygót?” előadásában.

Az Aruba előadását - egy előre nem látott incidens miatt – Ujhegyi András kereskedelmi vezérigazgató-helyettes tartotta meg, a két cég korábbi sikeres együttműködésének ismertetésével

Az utolsó kerekasztal-beszélgetés Kántor Endre moderációjában, Szuszkó László (Fortinet – Country Manager) és Takács Gergely (VMware – Country Manager) között zajlott, a „Hálózattal Kapcsolatos Kihívásokkal” kapcsolatosan

Seres Gábor, a Veeam inside sales menedzsere előadásában arról győzte meg a közönséget, hogy a Veeam által képviselt megoldásokkal az ügyfelek miként teremthetik meg a magas szintű biztonságot, azaz a „Az utolsó védvonal, avagy legyen ön is végvári vitéz!”

A Lexmark részéről Mariusz Ozarowski (General Manager Central Europe) és Vavrik Tamás (Channel & Enterprise Sales Manager) előadása zárta az előadássorozatot.

Általános jelentkezés

[contact-form-7 id="239014"]

Kérdése van?

Írjon nekünk!

Popup

Formátum: 063012345678

GDPR