Frequentis-partner díjat kapott a Delta Systems
2022.10.18.
Évek óta tartó együttműködés elismeréseként Frequentis-partner díjat kapott a Delta Systems, a Delta Technologies 100%-os leányvállalata, amely ezzel az első ilyen díjjal jutalmazott magyar vállalat lett. A Frequentis AG több, mint 150 országban a nemzetközi civil és a katonai biztonsági, valamint kritikus infrastruktúra területek szolgáltatója, melyben meghatározó magyarországi partnere a Delta Systems. A vállalatok együttműködésének legnagyobb referenciája az állami tulajdonú, légiforgalmi szolgáltatást nyújtó HungaroControl Zrt. irányítási és kontrollrendszerének megvalósítása.
A legiközlekedés hang alapú kommunikációs rendszereinek globális piacvezetőjeként a Frequentis a Delta Systems-et, a vállalat egyetlen magyarországi disztribútorának munkáját ismerte el a díjjal.
„Minden projekt siker és minden elnyert ügyfél öröm számunkra. Ám amikor hosszú időszak szakmai kapcsolatát ismerik el egy díjjal érzékeny területhez kapcsolódó munkánk alapján, az kiemelkedik a többi siker közül. A Frequentis díja számunkra azt jelenti, hogy a kritikus infrastruktúra területén működő partnerek is számolnak velünk”
– mondta Neuwald Tivadar, a Delta értékesítési igazgatója.

A Frequentis AG a kritikus infrastruktúra rendszerek meghatározó nemzetközi beszállítója. A vállalat többek között civil és katonai légiforgalmi, légtérirányító rendszerek, valamint olyan közszolgálati funkcióval rendelkező intézmények számára gyárt irányító központokat, mint amilyen a rendőrség, a tűzoltóság, a mentők, a vasút, vagy a vízi közlekedés. 30%-is piaci részesedésével a Frequentis a hang alapú kommunikációs rendszerek globális piacvezetője a légiközlekedés szektorában. A vállalat emellett a légiforgalmi információs rendszerek, valamint üzenetküldők piacának is piacvezetője.

A Frequentis több, mint 50 országban van képviseleteivel jelen és globális lefedettséggel rendelkezik. A vállalat, melynek központja Bécsben van, termékei mintegy 150 országban, több, mint 40 ezer kritikus infrastruktúra irányító munkaállomást szolgálnak ki.

Általános jelentkezés

[contact-form-7 id="239014"]

Kérdése van?

Írjon nekünk!

Popup

Formátum: 063012345678

GDPR