Jelentős értékű projektben működik közre a Delta Systems Kft.
2021.06.18.
Több mint 3 milliárd forint értékű projekt megvalósításában működik közre a Delta Technologies Nyrt. 100 százalékos tulajdonú leányvállalata, a Delta Systems Kft. Magyarország egyik vezető rendszerintegrátora konzorciumi tagként vesz részt a projektben, a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség szuperszámítógép és tárolók szállításával és a kapcsolódó szolgáltatások ellátásával bízta meg a nyertes konzorciumot.

A Delta Systems Kft.-t mint konzorciumi tagot a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség nyertesként hirdette ki „Szuperszámítógép és tárolók szállítása és a kapcsolódó szolgáltatások ellátása” tárgyú közbeszerzési eljárás során.

A szerződés ellenértéke, azaz a konzorciumot illető bevétel összesen több mint 3 milliárd forint, a megállapodás értelmében a teljesítés időtartama a szerződés hatálybalépésétől számított 360 nap. A Delta Systems Kft., mint konzorciumi tag, 1.255.433.071 Ft+ÁFA értékben fog szállítást teljesíteni. A szerződés a kötelezettségek teljesítéséig, de legfeljebb a projekt fizikai befejezésének időpontjáig, 2022. október 31. napig hatályban marad.

A megállapodás kapcsán Vidra László, a Delta Systems Kft. ügyvezető igazgatója kijelentette, kimagasló sikerként könyvelik el, hogy a társaság rövid időn belül újabb megbízást nyert el. A Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség projektjének megvalósítása során a Delta Systems Kft. célja, hogy üzleti stratégiájának megfelelően magas minőségű, komplex szolgáltatást nyújtson.

Általános jelentkezés

[contact-form-7 id="239014"]

Kérdése van?

Írjon nekünk!

Popup

Formátum: 063012345678

GDPR