Elfogadta a Delta Technologies beszámolóját a közgyűlés
2020.10.30.
Megtartotta éves rendes közgyűlését a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett Delta Technologies Nyrt., ahol elfogadták a társaság előző évi pénzügyi beszámolóját. A társaság igazgatósága is kiegészült Vidra Lászlóval, a tőzsdei cég 100 százalékos tulajdonában álló vállalat, a Delta Systems Kft. ügyvezetőjével.

A mai napon megtartotta éves rendes közgyűlését a Delta Technologies Nyrt. A tőzsdén jegyzett informatikai vállalat közgyűlését egy korábbi, az eltolt üzleti év bevezetéséről szóló döntés miatt tartották meg ősszel.

A közgyűlés elfogadta a 2020. üzleti év beszámolóját. Csatlakozott továbbá a társaság igazgatóságához Vidra László, aki egyben a Delta Technologies 100 százalékos tulajdonában álló Delta Systems Kft. ügyvezetőjeként is tevékenykedik. Vidra László széleskörű informatikai tapasztalatokkal rendelkező szakember, korábban a CHS Magyarország Kft. ügyvezetőjeként dolgozott.

A közgyűlés ezek mellett megerősítette a társaság javadalmazási politikájáról szóló, tavasszal, az igazgatóság által közgyűlési hatáskörben meghozott döntést is. A szavazások során továbbá jóváhagyták az igazgatóság saját részvény vásárlásra vonatkozó felhatalmazását is.

Általános jelentkezés

[contact-form-7 id="239014"]

Kérdése van?

Írjon nekünk!

Popup

Formátum: 063012345678

GDPR